Cum instalezi aplicația H&M din AppGallery pe telefoanele Huawei

22.11.2022
Cum instalezi aplicația H&M din AppGallery pe telefoanele Huawei

Selecția de aplicații din AppGallery crește constant, iar aplicații foarte utile, în special din zona de comenzi online, au o prezență din ce în ce mai mare în oferta sa. Aplicația H&M este una dintre cele mai populare lansate pe AppGallery și poate fi ușor instalată de toți utilizatorii de smartphone-uri Huawei.

Descarcă rapid aplicații din AppGallery

Pentru a instala H&M din AppGallery, nu trebuie să faci prea mult efort. Este de ajuns să accesezi aplicația AppGallery din meniul telefonului tău și să scrii numele aplicației în căsuța de text. Dacă aplicația nu apare imediat în sugestii, sigur apare după ce apeși pe butonul de căutare. Lângă numele aplicației apare și butonul de Instalare. O simplă apăsare pe acesta pornește download-ul. Aplicația va fi plasată la capătul listei de aplicații deja instalate.

H&M appgallery

Folosind H&M poți accesa întreaga ofertă de produse ale celebrului magazin de haine, dar poți beneficia și de ofertele speciale și cupoanele de reduceri disponibile online.

La fel ca alte aplicații din AppGallery, aplicația H&M a fost atent verificată pentru a asigura securitatea și siguranța utilizatorilor. Aplicațiile aprobate pentru lansare în magazinul de aplicații trebuie să nu colecteze date fără acordul utilizatorilor și să fie sigure pentru utilizarea chiar și de către minori, deci conținutul afișat nu trebuie să fie unul explicit. De asemenea, AppGallery include aplicații exclusive, care nu se găsesc în alte magazine.

Magazinul AppGallery este cel de-al treilea cel mai mare magazin de aplicații de mobil din lume, cu o ofertă bogată de aplicații din toate domeniile. Există aplicații bancare precum George by BCR, Raiffeisen, BT Pay sau Revolut, sau aplicații uzuale pe care le folosim zilnic precum Snapchat, Bolt și Bolt Food, Lidl, Kaufland, Carrefour, Tazz, TikTok sau Telegram.

Huawei Nova 10 Pro, telefon premium cu o cameră performantă

Pentru a vă bucura de experiența completă AppGallery, puteți alege un Huawei Nova 10 Pro, un smartphone mid-range din gama premium, cu o construcție de calitate și funcții aproape de zona de flagship, în special datorită camerei performante.

Avem de a face cu un telefon cu ecran FullHD+ de 6,7” pe panel OLED la 120 Hz, procesor Snapdragon 778G, 8 GB RAM și o cameră principală de 50 megapixeli, pe format RYYB, la fel ca modelele flagship ale companiei. Celelalte camere sunt una ultrawide, care permite și fotografie macro, dar și o cameră cu zoom 2x pentru portrete, cu diafragmă foarte deschisă.

Și dacă vreți să economisiți puțini bani, puteți alege și modelul Nova 10 „standard”, fără cameră dublă pe partea din față și un design mai subțire, ecran mai mic și același nivel de performanță în rest, atât la capitolul cameră, cât și din punct de vedere al puterii de procesare.

Banner QR Code support AppGallery

Huawei oferă acum suport tehnic online pentru clienții care au nevoie de ajutor în descărcarea aplicațiilor din AppGallery sau pentru configurarea telefonului lor. Fie că întâmpinați dificultăți în instalarea noilor aplicații, sau dacă aveți întrebări despre funcțiile dispozitivului Nova 10 Pro, sau oricărui telefon Huawei, puteți scana din aplicația AI Lens, accesibilă direct din camera foto, codul QR de mai sus. Acesta duce către contul de suport tehnic Huawei de pe WhatsApp, unde echipa de suport te va ajuta în cel mai scurt timp posibil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult