Ești amator de chilipiruri? Google introduce funcții care te vor ajuta să găsești produse la reducere

09.11.2023
Ești amator de chilipiruri? Google introduce funcții care te vor ajuta să găsești produse la reducere

Google Search primește noi funcții care te vor ajuta să găsești mai ușor produsele aflate la reducere în ofertele magazinelor online.

Utilizatorii vor putea găsi acum mai ușor articole la reducere, dar și coduri promoționale grație noii funcții integrate de Google. Afișată la partea de sus a listei cu rezultate Google Search, funcția Search / Shopping a fost creată pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească mai ușor produsele aflate la reducere în magazinele online, compilând toate ofertele într-un singur loc.

Astfel, nu vei fi nevoit să instalezi aplicațiile fiecărui magazin în parte pentru a verifica ofertele pentru produsele dorite. De asemenea, nu va trebui să accesezi fiecare site în parte pentru a verifica prețurile produselor, deoarece noua funcție din Google le va compila pentru tine.

Noua funcție implementată de Google te va ajuta să navighezi mai ușor printre oferte

Pe lângă faptul că noua funcție îți va centraliza ofertele pe care le cauți, browserul Google Chrome va integra un comparator de prețuri și o funcție de căutare a codurilor promoționale în Chrome. Acest lucru vine ca o alternativă la extensiile third-party specializate ce pot fi descărcate pentru Chrome.

Interfața va afișa produse la ofertă din categorii precum electronice, jucării, îmbrăcăminte și produse de înfrumusețare. Acestea vor include oferte de la o varietate de comercianți, inclusiv magazine mari, retaileri de lux cu mai multe mărci, designeri și magazine locale.

Această nouă funcție ar putea fi foarte utilă în special în perioada sărbătorilor, așa cum este acum Black Friday și nu numai. Vânătorii de chilipiruri vor putea folosi noua funcționalitate din Google pentru a găsi cele mai bune oferte pentru articolele pe care și le doresc.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult