Play Pass gratuit pentru 30 de zile: sute de aplicații și jocuri sunt incluse

07.04.2020
Play Pass gratuit pentru 30 de zile: sute de aplicații și jocuri sunt incluse

Abonamentul Google Play Pass, care oferă acces la o selecție de jocuri și aplicații de mobil care sunt în mod normal pe bani sau au funcții pentru care necesită plată, poate fi accesat gratuit timp de o lună. Google oferă utilizatorilor de Android posibilitatea de a testa acest abonament complet gratuit, oferta fiind valabilă până pe data de 14 mai 2020. În această perioadă, vei putea accesa întreaga bibliotecă de conținut fără niciun cost adițional.

Utilizatorii care alegeau Google Play Pass în trecut primeau doar două săptămâni de gratuitate până acum la înscrierea unui abonament nou. Desigur, dacă încetai abonamentul înainte de prima zi de facturare, nu trebuia să plătești nimic. Aceeași situație se repetă și în cazul noii oferte, aceasta fiind dedicată celor care doresc să încerce serviciul, cu intenția de a-l prelungi dacă într-adevăr se ridică la nivelul așteptărilor.

Pentru 5 dolari/euro pe lună, Google oferă acces la peste 100 de jocuri și aplicații, cu toate funcțiile deblocate. Vorbim aici despre aplicații care pot avea anumite capabilități blocate în spatele unor microtranzacții, sau jocuri care pot fi descărcate gratuit și apoi necesită o „taxă” pentru deblocarea conținutului. De asemenea, multe dintre jocuri sunt dintre cele care trebuie cumpărate în mod normal, multe fiind variante mobile ale unor jocuri care au debutat pe alte platforme precum PC, PlayStation sau Xbox.

Cele 30 de zile de gratuitate încep de la data alegerii abonamentului, deci nu chiar și pe 13 mai te poți înscrie și vei primi întreaga perioadă de testare gratuită.

Abonamentul Play Pass a fost lansat anul trecut, după ce Apple a lansat serviciul de gaming Apple Arcade, care oferă acces pentru o sumă similară la o selecție vastă de jocuri premium pe toate platformele sale: iPhone, iPad și macOS. Google în schimb, oferă acces la aceste aplicații pe telefoane și tablete cu Android, iar câteva pot rula și pe ChromeOS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult