Huawei anunță integrare cu serviciul de ride hailing Bolt direct în Petal Maps

25.03.2022
Huawei anunță integrare cu serviciul de ride hailing Bolt direct în Petal Maps

Huawei a anunțat o continuare a parteneriatului cu serviciul de ride hailing Bolt, integrând funcționalitatea de a chema o mașină direct în serviciile sale de hărți, Petal Maps, în România. Utilizatorii care folosesc telefoane mobile Huawei echipate cu Huawei Mobile Services, dar și cei care folosesc Petal Maps din Google Play Store, vor avea acces la această funcționalitate, fără a mai deschide mai întâi aplicația Bolt.

Poți chema o mașină Bolt direct din serviciul de hărți de la Huawei

Desigur, aplicația Bolt este în continuare necesară pentru a chema o mașină. Trebuie ca aceasta să fie instalată și să fii autentificat cu un cont Bolt pentru a putea folosi noua funcționalitate din Petal Maps.

Opțiunea de a călători prin intermediul Bolt apare ca o alternativă la metodele de navigație pentru mers pe jos, cu transportul în comun sau cu mașina personală. Odată ce alegi punctul de pornire și destinația, poți alege opțiunea de a naviga cu Bolt, care te trimite automat în aplicația de ride hailing. Pentru lansarea acestei capabilități, clienții pot beneficia și de o ofertă specială, care poate reduce costul unei curse cu 7 lei, dacă aceasta este accesată prin intermediul Petal Maps, până pe 30 martie.

Bolt este partener Huawei nu doar în România, compania de ride hailing lansând în ultimele 12 luni aplicațiile Bolt pentru transport, livrări de mâncare și Driver pe Huawei AppGallery în Europa, dar și în Africa.

Petal Maps, lansat în urmă cu mai puțin de doi ani, se bucură în prezent de peste 20 de milioane de utilizatori lunari la nivel global. Aplicația a primit între timp actualizări precum Lane Guidance, Offline Maps și capabilități noi de căutare pentru puncte de interes. Integrarea cu Bolt este doar încă o funcție în plus, realizată probabil pentru a atrage mai mulți utilizatori către serviciile Petal, care încearcă să suplinească lipsa serviciilor de la Google.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult