Meta le permite utilizatorilor de iOS și WhatsApp Web să își personalizeze stickerele

12.01.2024
Meta le permite utilizatorilor de iOS și WhatsApp Web să își personalizeze stickerele

Meta, companie ce deține WhatsApp, a lansat recent o funcție inovatoare pentru utilizatorii de iOS ai aplicației de mesagerie: un instrument de creare a stickerelor personalizate, scrie Mac Rumors. 

WhatsApp le-a oferit utilizatorilor o funcție de decupare automată și un set de instrumente de editare care includ adăugarea de text, desene și suprapunerea altor stickere. După trimitere, stickerul este automat salvat în secțiunea de stickere.

Pentru a crea un sticker personalizat pe WhatsApp, utilizatorii trebuie să urmeze pașii simpli. Deschideți categoria de stickere și alegeți opțiunea „crează sticker”. Apoi, selectați o imagine din galerie. Personalizați sticker-ul alegând un desen sau adăugând text, alte stickere sau desene. Apoi, ultimul pas este, desigur, trimiterea acestuia către persoana dorită.

Sticker Maker este disponibil momentan doar pentru WhatsApp Web și iOS 17+. Utilizatorii cu versiuni mai vechi de iOS pot edita stickere existente, dar nu vor putea crea stickere noi.

Ce alte actualizări a mai adus Meta pentru Whatsapp Web

Mai mult, WhatsApp plănuiește să adauge și alte actualizări pentru a îmbunătăți Sticker Maker, inclusiv un generator de stickere AI. Noua caracteristică, dezvăluită de Meta pe 27 septembrie 2023, în cadrul evenimentului Meta Connect, le va permite utilizatorilor să creeze stickere personalizate printr-un mesaj text.

Recent, compania a lansat o funcție care le oferă posibilitatea utilizatorilor de a-și actualiza statusul atât de pe browser, cât și de pe aplicația de laptop/desktop.

Anterior, actualizările de status în WhatsApp erau posibile numai de pe dispozitivul principal al utilizatorului, ceea ce limita posibilitatea de a actualiza statusul de pe alte dispozitive sau din versiunea web.

Totuși, potrivit unui raport de la WA Beta Info, WhatsApp a început să implementeze această nouă funcție în versiunile beta ale WhatsApp Web și WhatsApp pentru Android, oferind utilizatorilor opțiunea de a posta statusuri de pe dispozitive secundare. Noua actualizare este disponibilă în modul companion al WhatsApp, care permite utilizatorilor să acceseze chat-urile de pe până la patru dispozitive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult