Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC”

06.10.2017
Microsoft Launcher aduce utilizatorilor de Android opţiunea „Continue on PC”

Fără legături cu interfaţa Windows Phone şi în general bine primit, Microsoft Launcher devine şi mai prietenos cu utilizatorii de Android care folosesc intensiv PC-uri cu sistem de operare Windows.

Bazat pe un concept de interfaţă numit Fluent Design, Microsoft Launcher este una dintre cele mai reuşite alternative la interfaţa standard, oferită pe telefoanele cu sistem Android.

Numită sugestiv „Continue on PC”, funcţionalitatea permite accesarea pozelor, a documentelor recente sau tab-urile deschise în browserul web şi atunci când vrei să continui activitatea din faţa tastaturii unui PC. Este posibilă chiar şi accesarea de fişiere din feed-ul de pe telefon, spre a fi deschise pe PC.

În plus, la fel ca pe desktop-ul Windows 10, unde creăm scurtături pentru aplicaţiile favorite, utilizatorii de Android pot plasa scurtături pentru contactele din agendă în ecranul principal, uşurând apelarea acestora.
 

Cei care au instalat deja Arrow Launcher (numele folosit anterior) vor primi automat actualizare la Microsoft Launcher. Încă nefinalizată, ultima versiune Microsoft Launcher (Preview) poate fi descărcată din magazinul Google Play.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video