Noile funcții Samsung AI pot fi testate acum și pe telefoane de la alte branduri, inclusiv pe iPhone

28.02.2024
Noile funcții Samsung AI pot fi testate acum și pe telefoane de la alte branduri, inclusiv pe iPhone

Samsung lansează aplicația „Try Galaxy” și pentru alte dispozitive cu Android. Inclusiv utilizatorii de iPhone pot încerca acum noile funcții AI implementate de Samsung.

Noua serie de telefoane Galaxy S24 poate că atrage toată atenția, dar marea diferență pe care Samsung o face în 2024 este prin introducerea funcțiilor alimentate de inteligența artificială. Acestea sunt fundamentul pentru noua serie de telefoane de top, dar vor sta la baza și celor ce vor urma.

Anterior disponibilă doar pentru iPhone, aplicația „Try Galaxy” de la Samsung este disponibilă acum și pe alte telefoane cu Android. Odată cu aceasta, utilizatorii pot experimenta funcțiile Galaxy AI de la Samsung.

Compania caută să ofere mai multor utilizatori șansa de a-i testa ofertele. Aplicația Try Galaxy simulează cel mai nou smartphone de vârf de la Samsung. Producătorul afirmă că utilizatorii vor găsi un nou widget pe a doua pagină a ecranului de pornire, care evidențiază caracteristicile „de bază” ale Galaxy AI și One UI 6.1.

Funcțiile Galaxy AI pot fi testate acum și pe alte telefoane, nu doar pe dispozitivele Samsung

Există cinci funcții pe care utilizatorii le pot testa, începând cu „Live Translate”. Aplicația va oferi o demonstrație rapidă despre cum să comunici cu cineva într-o altă limbă. Samsung afirmă că „traducerea apelurilor în două sensuri” este încorporată în aplicația sa pentru telefon și acceptă 13 limbi pentru transcripții text și audio.

Note Assist oferă rezumate bazate pe inteligență artificială și organizare a notelor, transformând paragrafele voluminoase în puncte ușor de citit. Chat Assist vine cu capacitatea de a traduce mesajele în timp real, deoarece este integrat direct în tastatura Samsung. Utilizatorii vor obține, de asemenea, un exemplu despre modul în care instrumentul Google „Circle to Search” poate fi folosit ori de câte ori apare o întrebare.

Demo-urile continuă și pentru fotografii, deoarece aplicația conține un tutorial despre funcția „Photo Assist” de la Samsung. Videoclipul scurt va explica „Editarea generativă” și modul în care AI-ul companiei poate ajuta utilizatorii să obțină fotografia perfectă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult