Ce telefoane din gama Samsung vor primi noua versiune de software One UI 6.1?

22.02.2024
Ce telefoane din gama Samsung vor primi noua versiune de software One UI 6.1?

Noua versiune Samsung One UI 6.1 va fi lansată și pentru alte telefoane, după ce luna trecută a debutat pe noua serie Galaxy S24.

Următoarea actualizare mare pentru Android a Samsung, One UI 6.1, a debutat pe seria Galaxy S24 luna trecută, dar este gată să-și facă loc pe mai multe dispozitive din seria Galaxy. Care vor fi telefoanele care vor primi noile funcții alimentate de inteligența artificială?

Potrivit 9to5Google, Samsung a confirmat că One UI 6.1 va începe să fie disponibil la „sfârșitul lunii martie” pentru anumite dispozitive Galaxy lansate în 2023. Aceste dispozitive vor primi nu numai noile funcții din One UI 6.1, ci și suita Samsung Galaxy AI, care a debutat pe noile telefoane din gama S24.

Funcțiile Samsung Galaxy AI vor fi disponibile în curând și pe dispozitivele mai vechi

Samsung spune că noile funcții AI ce vor fi disponibile pe aceste dispozitive mai vechi includ Circle to Search. Funcția Live Translate pentru apeluri telefonice va fi disponibilă de asemenea, la fel și Interpreter, care este folosit pentru conversații față în față.

În tastatura Samsung, Chat Assist va fi disponibil cu funcțiile sale de traducere, ton și gramatică. În mod similar, Samsung Notes va primi Note Assist cu rezumate, traduceri și alte funcții pentru dispozitivele mai vechi.

Samsung spune că aceste actualizări vor fi lansate începând cu „sfârșitul lunii martie”, dar nu există o dată specifică de lansare. Totuși, avem lista cu dispozitivele compatibile, care se vor bucura de noile funcții de inteligență artificială. Acestea sunt după cum urmează:

  • Galaxy S23
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Fold 5
  • Galaxy Z Flip 5
  • Galaxy Tab S9
  • Galaxy Tab S9+
  • Galaxy Tab S9 Ultra

Astfel, avem o selecție destul de bună de dispozitive, inclusiv tablete și două smartphone-uri pliabile. Așa cum spuneam, doar modelele de top lansate în 2023 vor primi această actualizare, deci nu trebuie să ne așteptăm ca telefoanele de buget să primească această versiune de software.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult