Nu rata niciun apel cu noua funcție din WhatsApp

07.03.2024
Nu rata niciun apel cu noua funcție din WhatsApp

Apelurile WhatsApp vor fi afișate în viitor și în jurnalul principal de apeluri al telefonului. În acest fel, nu veți rata niciun apel, indiferent pe aplicație sunteți contactat.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații la nivel global, fiind prezentă pe aproape orice telefon. Fiind sincronizată cu agenda telefonului, aplicația permite conversații cu orice persoană din agendă care folosește la rândul său WhatsApp, dar asigură și posibilitatea de apeluri vocale sau video. Este o alternativă la apelurile clasice prin rețeaua de telefonie mobilă așa că de ce să nu apară aceste apeluri VoIP intermediate de WhatsApp afișate și în lista de apeluri recente a telefonului?

Meta a îmbunătățit, de asemenea, în mod constant funcțiile de apelare ale WhatsApp pentru a oferi o experiență mai bună, inclusiv asistență extinsă pentru apelurile de grup și programarea apelurilor. Cu toate acestea, apelurilor WhatsApp VoIP nu li se acordă același tratament ca apelurile efectuate prin rețelele mobile, deoarece nu apar în jurnalul de apeluri al telefonului. Din fericire, acest lucru s-ar putea schimba în curând.

Apelurile WhatsApp vor fi afișate în jurnalul principal al telefonului

Potrivit Android Police, WhatsApp pare că lucrează la integrarea listei de apeluri cu jurnalul de apeluri al aplicației Google Phone. Un utilizator de pe X a observat pentru prima dată această funcție.

Alte detalii nu sunt clare, dar din captura de ecran publicată, este clar că apelurile WhatsApp vor apărea cu o etichetă WhatsApp în jurnalul de apeluri. Acest lucru vă va ajuta să distingeți cu ușurință între apelurile VoIP WhatsApp și apelurile telefonice obișnuite.

Din moment ce aplicația Telefon afișează apeluri VoIP de la WhatsApp în captura de ecran, această integrare s-ar putea extinde și la alte aplicații de apelare populare, cum ar fi Skype, Viber și Telegram. Această integrare a jurnalului de apeluri WhatsApp în aplicația de apelare este deja prezentă pe iOS, unde apelurile VoIP de la aplicații terțe apar în aplicația nativă de apelare prezentă pe iPhone.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult