Partajarea audio, disponibilă în viitoarele actualizări WhatsApp. Cum funcționează

07.12.2023
Partajarea audio, disponibilă în viitoarele actualizări WhatsApp. Cum funcționează

WhatsApp, platforma populară de mesagerie deținută de Meta, plănuiește să adauge noi funcții interesante pentru utilizatorii săi, în special în ceea ce privește apelurile video.

Conform unui raport recent de pe WABetaInfo, o nouă funcție în curs de dezvoltare va permite utilizatorilor de iPhone să partajeze audio atunci când își partajează ecranul în timpul unui apel video. Pe scurt, utilizatorii vor putea asculta împreună muzică și audio de la videoclipuri în timp ce cineva își partajează ecranul.

Această funcție a fost observată în cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru iOS 23.25.10.72, care este disponibilă prin programul oficial TestFlight beta. Funcția este momentan testată doar pentru iOS și nu există informații despre o dată exactă a actualizării. De asemenea, nu se știe dacă funcția va fi integrată și pe dispozitivele Android.

Cum funcționează noua funcție de partajare audio

Compania a inclus o previzualizare a funcției de partajare audio, care pare să fie accesibilă prin activarea unor funcții, ce vor fi în curând disponibile. WABetaInfo menționează, de asemenea, că funcția nu va fi disponibilă prin apelurile vocale WhatsApp și va fi de asemenea indisponibilă în apelurile video unde video-ul este dezactivat.

WhatsApp a început să suporte partajarea ecranului în apelurile video în luna august a acestui an. Motivul?! Cel mai probabil, Mark Zuckerberg vrea să concureze cu platformele de videoconferință. Funcția poate fi accesată în timpul unui apel apăsând pe iconița de partajare. Noua actualizarea este așteptată să crească interacțiunile pe platformă, în special în timpul prezentărilor virtuale.

Recent, WhatsApp a anunțat o nouă funcție importantă în aplicație. Curând, utilizatorii vor putea găsi alți utilizatori direct după ID-ul lor, exact ca pe alte aplicații de mesagerie precum Telegram. Această actualizare are ca scop simplificarea procesului de conectare cu prietenii și contactele, eliminând necesitatea de a dezvălui numerele personale de telefon.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult