Parteneriat între WhatsApp și OMS pentru lansarea unui pachet de stickere cu tema COVID-19

21.04.2020
Parteneriat între WhatsApp și OMS pentru lansarea unui pachet de stickere cu tema COVID-19

WhatsApp și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au lansat un pachet de stickere speciale pentru această perioadă, dominată de pandemia COVID-19.

Pachetul, numit Toghether At Home (trad. „Împreună acasă”) include stickere care reflectă realitățile actuale din viața personală și profesională a utilizatorilor aplicației.

Noile stickere pot fi descărcate chiar acum, pentru iOS și Android. Pachetul este disponibil în zece limbi: arabă, engleză, franceză, germană, indoneziană, italiană, portugheză, rusă, spaniolă și turcă.

WhatsApp, cea mai populară aplicație de chat din lume, va lansa și un bot care va oferi informații despre COVID-19, după ce proiectul a fost testat cu succes în Africa de Sud.

Noile măsuri vin după ce compania a mărit numărul de participanți în apelurile video de grup de la patru la opt.

WhatsApp a lansat și un pachet de stickere bazate pe personajul japonez Rilakkuma.

Primele stickere au fost introduse pe WhatsApp în 2018.

Peste 2,5 milioane de persoane din întreaga lume au fost diagnosticate cu COVID-19, iar peste 172.000 de oameni au murit din cauza bolii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult