Poţi descărca acum filmele de pe Netflix direct pe un card SD

25.01.2017
Poţi descărca acum filmele de pe Netflix direct pe un card SD

După ce a implementat funcţia de download pentru filme şi seriale pe unitatea de stocare locală a dispozitivelor mobile, Netflix oferă acum şi posibilitatea de a le descărca direct pe un card de memorie. Versiunea 4.13 a aplicaţiei, lansată de curând pe Android oferă astfel acces nelimitat în mod offline la filmele şi serialele preferate, o funcţie foarte importantă pentru cei care călătoresc mult şi vor să păstreze pe smartphone sau tabletă filmele preferate.

În cazul în care nu aveţi actualizările automate pornite, trebuie să faceţi update manual din Google Play Store. Actualizarea la cea mai recentă versiune adaugă în meniul de setări al aplicaţiei o nouă opţiune numită „Download Location”. De aici, aplicaţia poate fi îndrumată să stocheze filmele şi episoadele din seriale descărcate fie pe unitatea de stocare internă a telefonului, fie pe cardul de memorie SD, pe dispozitivele care au acces la memorie externă.

Prin această mişcare, Netflix oferă utilizatorilor săi şi mai puţine motive pentru a apela la descărcări ilegale de filme şi seriale. Desigur, compania ar trebui acum să pună accentul pe dezvoltarea librăriei de conţinut pentru a include cât mai multe filme şi seriale noi de o calitate cât mai înaltă, în timp ce continuă lansarea de conţinut de calitate în cadrul programului „Netflix Originals”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult