Prisma este acum disponibilă pe Google Play Store pentru toţi utilizatorii de Android

Autori: Adrian Popa, Cătălin Niţu 25.07.2016
Prisma este acum disponibilă pe Google Play Store pentru toţi utilizatorii de Android

După o sesiune de testare beta foarte limitată, pe care mulţi dintre cei interesaţi nu au prins-o, Prisma Labs a lansat în sfârşit mult aşteptata versiune finală a aplicaţiei de fotografie Prisma pentru Android. Aceasta este acum disponibilă pentru toţi utilizatorii de Android cu cont de Google Play Store şi include şi o serie de filtre noi, care nu erau disponibile în beta. Din păcate, lansarea întârziată face căutarea pe magazinul de aplicaţii Google să fie mai complicată decât ar trebui.

Întrucât Prisma a crescut în popularitate foarte repede după lansarea pe iOS, mai multe clone ale aplicaţiei au fost lansate pe Android în ultimele câteva săptămâni. Acestea au fost descărcate de foarte mulţi utilizatori care nu ştiau că nu este vorba despre adevărata aplicaţiei Prisma, iar acum în căutări acestea sunt poziţionate mai sus decât originalul. Majoritatea dintre ele au şi o pictogramă similară cu originalul, făcând procesul de căutare cu atât mai greu. Cel mai simplu mod de a diferenţia Prisma de „făcături” este să verificaţi studioul producător. Dacă sub Prisma scrie „Prisma Labs, inc.” atunci aveţi versiunea adevărată.

Desigur, cel mai simplu mod de a descărca Prisma pe Android este să nu căutaţi în magazinul Play Store de pe telefon. Am ataşat mai jos un link către pagina oficială a aplicaţiei, care oferă posibilitatea de a iniţializa instalarea direct de pe un PC, sau care te duce în pagina corectă din Play Store, în cazul în care îl accesezi de pe telefon.

În cele câteva săptămâni de după lansare, Prisma Labs a lansat mai multe actualizări pentru aplicaţie, care au adăugat multe filtre noi, au schimbat interfaţa şi au rezolvat câteva dintre problemele semnalate de utilizatori. Se pare că 10,6 milioane de utilizatori au descărcat aplicaţia de pe AppStore în acest timp, iar 400 de milioane de fotografii au fost modificate folosind algoritmii Prisma Labs.

Download Prisma for Android

Citeşte şi Go4news: Prisma, disponibilă pe Android în versiune beta