Samsung a lansat Galaxy Enhance-X, o aplicație care promite să îmbunătățească aspectul pozelor mai puțin reușite

18.07.2022
Samsung a lansat Galaxy Enhance-X, o aplicație care promite să îmbunătățească aspectul pozelor mai puțin reușite

Asistată cu algoritmi de inteligență artificială, aplicația Galaxy Enhance-X este disponibilă prin Galaxy Store și permite posesorilor de telefoane Samsung să îmbunătățească aspectul pozelor mai puțin reușite.

Lansată ca exclusivitate pentru posesorii de telefoane Samsung, noua aplicație pune într-o interfață ușor de folosit o serie de filtre performante, precum HDR, Brighten, Sharpen și Fix Blur. Totodată, folosirea butonului More permite accesarea unei liste în care găsim opțiunile Fix Moire, Remove Reflection, Portrait și Beauty. Probabil că Samsung va continua să extindă această listă în următoarele versiuni ale aplicației.

Printre capabilitățile filtrelor accelerate de co-procesorul NPU (neural processing unit) al telefoanelor Samsung se mai numără și funcția upscale, capabilă să convertească pozele low-res în imagini mai clare. Un alt ajutor este și Fix Moire, un filtru responsabil cu optimizarea pozelor obținute după ecranul televizorului.

Merită precizat că aplicația Galaxy Enhance-X nu este singura opțiune pentru retușarea rapidă a pozelor, existând și alte soluții precum Snapseed de la Google, Adobe Lightroom și Picsart. De asemenea, Samsung mai oferă și Expert RAW, o aplicație avansată pentru captură imagine, disponibilă posesorilor de telefoane Galaxy S, Note și Fold.

Aplicația Galaxy F Enhance-X necesită cel puțin versiunea Android 10 și poate fi instalată gratuit pe seriile de telefoane Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Z, Galaxy A și Galaxy M.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video