Skype extinde compatibilitatea Android Auto cu suport pentru mesaje text

Autor: Aurelian Mihai 24.06.2020
Skype extinde compatibilitatea Android Auto cu suport pentru mesaje text

Fanii Skype care folosesc telefonul mobil pentru navigare GPS vor putea vizualiza mesajele text primite de la alți utilizatori Skype și prin interfața Android Auto, Microsoft adăugând această funcționalitate pentru platforma Android, dispozitivele cu iOS fiind lăsate pentru o actualizare viitoare.

Important de știut, compatibilitatea Android Auto se limitează deocamdată la afișarea mesajelor text. Asta înseamnă că vei putea vedea mesajele text pe ecranul mașinii, dar nu vei putea răspunde la apeluri video sau de voce, cel puțin nu cu versiunea actuală a aplicației.

De asemenea, Microsoft precizează și că au fost remediate mai multe bug-uri ale sistemului de notificări din aplicația Skype pentru Android , în special unele care împiedicau utilizatorii să folosească Meet Now.

Deși nu include suport Android Auto, actualizarea adusă versiunii de iOS a clientului Skype adaugă opțiune pentru schimbarea fundalului camerei, disponibilă începând cu generațiile iPhone 7 și iPad 2018, actualizate cel puțin la versiunea iOS 12.