Sony va înlocui interfaţa Xperia Home de pe smartphone-urile sale

19.06.2018
Sony va înlocui interfaţa Xperia Home de pe smartphone-urile sale
Se spune că frumuseţea este în ochii privitorului. Personal, am apreciat interfaţa Xperia Home folosită de Sony pe smartphone-urile sale, deoarece aceasta oferă mai multe opţiuni de personalizare decât cele ale altor producători de telefoane, printre care şi una, binevenită, pentru dimensiunea iconiţelor. Se pare, însă, că aceasta va fi schimbată cu un nou launcher la care lucrează compania. 
 
S-a crezut, pentru o vreme, că Sony va trece la launcher-ul stock din Android, dar nu este cazul. Sony a anunţat că închide comunitatea Beta pentru Xperia Home şi că aplicaţia nu va mai primi noi funcţii, intrând în „faza de întreţinere”. 
 
 
Deocamdată nu se cunosc detalii despre noua aplicaţie şi nici data la care va fi disponibilă. Cel mai probabil, Sony va lansa noul launcher împreună cu Android P, în această toamnă. Compania japoneză se mişcă repede când vine vorba de noi actualizări software, aşa că posesorii de smartphone-uri Xperia nu vor trebui să aştepte prea mult. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult