Tastatura Gboard primeşte suport pentru stickere

21.11.2017
Tastatura Gboard primeşte suport pentru stickere

Google a lansat o actualizare importantă pentru tastatura Gboard, care aduce suport pentru alte 40 limbi şi inserarea de stickere, complementând setul obişnuit de emoji-uri.

Limitată iniţial la alfabetul latin, tastatura Gboard a fost îmbunătăţită treptat, ajungând acum să ofere suport pentru nu mai puţin de 120 limbi diferite, cea mai notabilă adiţie fiind japoneza. Astfel, utilizatorii au posibilitatea să seteze limba dorită folosind opţiunea Add Keyboard din meniul Languages.

De mai mare interes pentru utilizatorii europeni este însă suportul pentru stickere, care elimină nevoia instalării acestora în mod separat, spre exemplu în aplicaţia Google Allo. Pe lângă pachetul standard, utilizatorii vor putea descărca stickere suplimentare din Google Play Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult