Tazz vrea să fie alternativa la Uber Eats. Angajează o parte din echipa veche

14.05.2020
Tazz vrea să fie alternativa la Uber Eats. Angajează o parte din echipa veche

Aplicația de livrare Tazz by eMAG a anunțat astăzi că va prelua o parte din vechea echipă Uber Eats. Săptămâna trecută, Uber a anunțat că își retrage serviciul de livrare de mâncare, Uber Eats, din mai multe țări, printre care și România. Această veste venea însă la numai câteva săptămâni după ce platforma EuCeMănânc s-a redenumit Tazz. Astfel, planurile de expansiune ale serviciului de livrări rapide de la eMAG par să fi fost accelerate.

Directorul de vânzări de la Uber Eats, Cătălin Gealapu, se va alătura Tazz by eMAG. Acesta era responsabil pentru parteneriatele serviciului Uber cu restaurantele, iar această expertiză va ajuta Tazz să crească repede în piața de livrări de mâncare. Deja serviciul românesc anunță că adaugă McDonald’s pe lista restaurantelor partenere din București, după ce acesta era deja disponibil în aplicația celor care locuiesc în Timișoara, Cluj- Napoca, Arad, Brăila, Oradea, Iași, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Constanța, Deva, Ploiești și Sibiu.

Planul pe termen scurt pentru Tazz este însă adăugarea de sute de noi restaurante. Startup-ul românesc susținut de eMAG spune că până la finalul lunii iulie urmărește să atragă 300 de noi restaurante pe platforma sa numai în București. De altfel, CEO-ul companiei, Alin Șerban, nici nu ascunde foarte mult faptul că dorește ca aplicația Tazz să suplinească golul pe care Uber Eats îl va lăsa în piață:

„Vrem să dezvoltăm accelerat business-ul Tazz by eMAG, astfel că îi aducem alături de noi pe cei mai buni, care au expertiza și înțelegerea mediului volatil în care operăm, pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv. Dorim să le putem oferi în continuare clienților care comandau până acum pe Uber Eats un loc unde să găsească produsele lor favorite, atfel că așteptăm să ni se alăture cât mai multe dintre restaurantele partenere ale Uber Eats. Cererea de înrolare pe platformă a restaurantelor din București este deja foarte mare.”

Tazz by eMAG nu oferă însă doar livrare de mâncare de la restaurante. Acesta este un serviciu de livrări rapide și pentru altfel de produse. Deja în oferta de magazine partenere care sunt listate pe Tazz se află eMAG (poți da comandă prin Tazz direct din pagina produsului), Mega Image, Snesiblu, Dr.Max și dm (drogerie markt). Plata poate fi realizată atât cash, cât și cu cardul, direct în aplicație. Desigur, în această perioadă, probabil că plata online este cea mai sigură.

Aplicația Tazz by eMAG este disponibilă în App Store și Google Play Store.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult