Threads atinge 150 de milioane de utilizatori activi și primește o nouă funcție importantă

25.04.2024
Threads atinge 150 de milioane de utilizatori activi și primește o nouă funcție importantă

Mark Zuckerberg anunță că platforma de socializare Threads a depășit borna de 150 de milioane de utilizatori activi. Cu această ocazie, Threads primește o actualizare ce permite utilizatorilor să arhiveze postări.

Aplicația Threads de la Meta are acum peste 150 de milioane de utilizatori lunari, o creștere cu aproximativ 20 de milioane de utilizatori noi din februarie. Mark Zuckerberg a împărtășit cele mai recente cifre privind numărul utilizatorilor într-o întâlnire în care s-au discutat veniturile din primul trimestru, spunând că aplicația „continuă să fie pe traiectoria pe care sper să o văd”.

Potrivit Engadged, aceste vești sugerează că rivalul Meta pentru X continuă să crească în mod constant, deși într-un ritm mai lent decât am văzut odată cu lansarea inițială. Aplicația a acumulat peste 100 de milioane de descărcări în prima săptămână, dar mai târziu a înregistrat o scădere a popularității.

Aplicația Threads primește o nouă funcție importantă

Cu toate acestea, în ultimele șase luni, Threads a înregistrat o creștere mai consistentă, iar Zuckerberg a dat de înțeles că Threads ar putea fi, în cele din urmă, următoarea aplicație Meta cu un miliard de utilizatori.

Meta știe că trebuie să ofere un serviciu atractiv pentru a continua pe această traiectorie ascendentă, astfel că lansează o nouă funcție pentru Threads. Șeful Instagram și Threads, Adam Mosseri, a spus că Threads testează opțiunea de a arhiva postările „cu un număr mic de persoane”.

„Începem să testăm opțiunea de a arhiva postările cu un număr mic de persoane. Puteți face acest lucru manual, pentru postări individuale sau puteți alege să arhivați automat toate postările după o anumită perioadă de timp. Dacă doriți să vă faceți din nou publică postarea, o puteți dezarhiva oricând doriți”, a scris Mosseri într-o postare pe Threads.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult