Un site pentru adulţi a lansat o aplicaţie care transformă selfie-urile nud în imagini (aproape) SFW

19.04.2017

PornHub este una dintre companiile producătoare de conţinut pentru adulţi care investeşte mult în tehnologie. Compania a lansat aplicaţia gratuită TrickPics, care le permite utilizatorilor să adauge filtre pe zonele intime expuse în selfie-uri. Astfel, imaginile pot fi încărcate pe site-uri precum Instagram fără să mai existe, teoretic, riscul să fie eliminate.

Aplicaţia este compatibilă cu Android şi iOS. Utilizatorii pot alege animaţii şi stickere cu care să acopere zonele sensibile din poze.

Compania susţine că imaginile rezultate sunt SFW (safe for work). Nu ştiu, însă, cât de SFW este un selfie în care mai mult de 90% din corpul unei persoane este gol, iar peste „acea” zonă apare doar o animaţie. 


 

Cei care pun tag-ul #pornhub la selfie-urile rezultate din TrickPics devin ambasadori ai brandului şi primesc 14 zile gratuite în serviciul PornHub Premium. Acesta costă 9,99 dolari pe lună. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video