VetApp este o aplicaţie pentru îngrijirea animalelor de companie dezvoltată în România

15.11.2016
VetApp este o aplicaţie pentru îngrijirea animalelor de companie dezvoltată în România

Standard Development, o firmă de IT din Bucureşti, a lansat o aplicaţie dedicată posesorilor de animale de companie şi medicilor veterinari. VetApp oferă o listă cu facilităţile de care are nevoie animalul (precum cabinete veterinare sau petshop-uri), indiferent de specie, iar clinicile veterinare o pot folosi pentru sistemul de management al pacienţilor.

 

Aplicaţia gratuită este disponibilă pentru Android şi iOS. Potrivit creatorilor, Vet APP este ca un dulap virtual, cu evidenţa animalului de companie şi unde pot fi înmagazinate toate datele de la culoare, rasă, vârstă, sex şi până la carnetul de sănătate.

 

 

VetApp poate fi folosită şi fără o conexiune la internet. Aplicaţia este funcţională momentan doar în oraşul Bucureşti, având în plan să se extindă şi în celelalte oraşe ale ţării.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult