WhatsApp permite păstrarea așa numitelor disappearing messages într-o listă separată

21.04.2023
WhatsApp permite păstrarea așa numitelor disappearing messages într-o listă separată

Diluând și mai mult scopul funcției menită să țină conversațiile private cât mai departe de priviri indiscrete, WhatsApp a adăugat o opțiune similară funcției bookmark, care permite păstrarea oricărui mesaj din conversațiile bifate cu opțiunea disappearing messages într-o listă separată.

Funcționalitatea care ia forma unui buton dedicat la partea de sus a ferestrei de conversație vine să ajute utilizatorii care doresc să păstreze detalii esențiale din conversația care altfel va dispărea fără a fi păstrată în istoricul aplicației.

Pentru păstrare, este de ajuns o apăsare lungă pe orice mesaj din ecranul de conversație. Puteți păstra sau anula mesajele și folosind pictograma cu simbolul „marcaj”. Mesajele astfel salvate sunt listate în secțiunea „Kept Messages”.

Împortant de știut, expeditorul va fi notificat pentru fiecare mesaj salvat din conversațiile inițiate cu opțiunea Dissapearing, având posibilitatea să intervină pentru a bloca păstrarea mesajului respectiv. Dacă expeditorul decide să anuleze mesajul, nimeni altcineva din chat nu îl poate păstra din nou. WhatsApp oferă aproximativ 30 de zile pentru a anula un mesaj din momentul în care a fost păstrat pe dispozitivele participanților la discuție Totuși, asta nu exclude posibilitatea ca recipientul să duplice mesajul prin alte metode, cum ar fi realizarea unei capturi de ecran sau poză realizată cu alt telefon.

Testată mai întâi cu versiunea WhatsApp beta pentru Android, noua funcție Keep ar trebui să apară deja în ediția oficială a aplicației, pe Android și iOS.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult