WhatsApp te va lăsa să folosești două conturi separate pe un singur dispozitiv

19.10.2023
WhatsApp te va lăsa să folosești două conturi separate pe un singur dispozitiv

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp. Aplicația primește funcția de a integra două conturi individuale pe un singur device, cu condiția să fie dual-sim, bineînțeles.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare de pe piață, chiar dacă nu este la fel de generos cu funcțiile precum principalii săi competitori. De-a lungul timpului, WhatsApp a lucrat la implementarea celor mai solicitate funcții pe platforma sa. La începutul acestui an, aplicația a introdus posibilitatea de a vă folosi contul WhatsApp pe mai multe dispozitive. Acum, serviciul a anunțat că lansează capacitatea de a utiliza mai multe conturi WhatsApp pe un singur dispozitiv, potrivit Android Authority.

WhatsApp introduce posibilitatea de a avea două conturi conectate în același timp în aplicație. Schimbarea va fi introdusă începând de astăzi, așa că ar trebui să o vedeți în curând să apară pe dispozitivele pe care le folosiți, fie ele pe bază de Android sau iOS.

WhatsApp va permite utilizatorilor să folosească două conturi separate pe un singur telefon

În trecut, utilizatorii au trebuit să recurgă la utilizarea unor funcții precum aplicații duale pe anumite skinuri Android sau aplicația WhatsApp Business pe iOS pentru a folosi simultan două numere pe WhatsApp. Această modificare facilitează utilizarea unui cont separat pentru serviciu și altul pentru contactele personale în aplicația oficială, fără a trece prin proceduri complicate. Nu va trebui să vă deconectați și nici nu va trebui să folosiți două telefoane.

Anunțul oficial făcut de WhatsApp menționează „conturi multiple”, dar instrucțiunile sale rămân limitate la un al doilea cont. Având în vedere este nevoie de un număr de telefon activ pentru fiecare cont, probabil că aplicația vă va limita la două conturi pe un telefon, deoarece telefoanele nu acceptă încă trei cartele SIM active simultan. Pentru a configura un al doilea cont pe WhatsApp, veți avea nevoie de un al doilea număr de telefon și cartelă SIM în telefon. Această cartelă SIM poate fi fie un al doilea SIM fizic, fie un eSIM.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult