WhatsApp Web primește o caracteristică disponibilă de 5 ani pe mobil

13.08.2021
WhatsApp Web primește o caracteristică disponibilă de 5 ani pe mobil
Foto: Shutterstock

WhatsApp Web a primit o caracteristică utilă, care a apărut în urmă cu cinci ani în aplicațiile pentru dispozitive mobile.

Acum, utilizatorii care folosesc serviciul din browser au posibilitatea să editeze o imagine înainte de a o trimite. Meniul cu uneltele disponibile apare în partea de sus, acolo unde înainte era o bară verde goală.

Trimiterea unei imagini prin WhatsApp Web, înainte și acum:

Schimbarea apare în versiunea 2.2130.9 a WhatsApp Web pentru browsere de Windows. Noile unelte de editare ar putea apărea și în aplicația desktop în curând.

Când trimiteai înainte o imagine prin serviciu îi puteai pune doar o descriere. Acum, utilizatorii o pot redimensiona, roti sau adăuga pe ea text, emoji-uri, stickere și desene.

Cei care nu văd încă noile unelte trebuie să fie răbdători, deoarece actualizarea va fi disponibilă treptat pentru toți utilizatorii.

În cazul în care nu ați folosit încă WhatsApp Web, am explicat în acest articol cum puteți face acest lucru, pas cu pas.

Aplicația, deținută de Facebook, este de departe cea mai populară de chat din lume. WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, potrivit Statista.

Sursa: Android Police

CITEȘTE ȘI:

Cum poți trimite imagini la calitate maximă pe WhatsApp

Cum poți trimite pe WhatsApp mesaje și imagini care dispar după 7 zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult