YouTube Music va putea descărca automat podcasturi

04.10.2023
YouTube Music va putea descărca automat podcasturi

După adăugarea de podcasturi pe aplicația de streaming, YouTube Music îți va permite să descarci automat noile episoade din podcasturile preferate.

Aplicație YouTube Music va oferi posibilitatea de a descărca în mod automat podcasturi. Acest lucru vine după ce podcasturile au fost introduse în repertoriul aplicației de streaming la începutul acestui an, relatează 9to5google.

Posibilitatea de auto-download pentru podcasturi este acum disponibilă pe versiunea 6.21 a YouTube Music atât pe Android, cât și iOS. Descărcările automate funcționează individual pe o emisiune și pe câte un dispozitiv și trebuie activate individual. Utilizatorii pot naviga la fila Library și pot selecta Podcasts și filtrul Downloaded pentru a gestiona sau vizualiza descărcările.

Cum poți activa funcția de Auto Download în YouTube Music?

Pentru a activa această funcție, utilizatorii YouTube Music pot selecta pagina emisiunii de podcast preferate și pot atinge pictograma de lângă butonul „Save (d) to library”. O nouă fereastră apare apoi din partea de jos, dezvăluind butonul „Activați descărcările automate”. Activarea acestei funcții ar trebui să descarce imediat cel mai recent episod pentru a-l asculta offline.

Nu există nicio setare de eliminare automată în acest moment, care este un element de bază al altor clienți. De exemplu, Google Podcasts are o preferință „Eliminați episoadele finalizate” care vă permite să specificați perioada: după 24 de ore, 7 zile, 30 de zile și 90 de zile. Această aplicație oferă, de asemenea, controlul „Eliminați episoadele neterminate”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult