YouTube Music pregătește o nouă interfață pentru secțiunea Now Playing, oferind suport pentru comentarii

31.08.2023
YouTube Music pregătește o nouă interfață pentru secțiunea Now Playing, oferind suport pentru comentarii

YouTube Music face încă un pas în direcția transformării în rețea de socializare, fie ea și contracost, adăugând opțiune pentru comentarii, lăsate într-o nouă versiune a paginii Now Playing.

Lăsând în urmele vremurile în care pasionații de muzică făceau schimburi de casete și discuri cu albumele preferate, aducându-le la petreceri, acum poți salva playlist-uri primite de la alți utilizatori ai platformei preferate de muzică. Deși YouTube Music nu este tocmai renumit inovații de ultimă oră care țin pasul cu platformele rivale, platforma a continuat să evolueze, adăugând lucruri precum versuri suprapuse melodiei în redare, iar acum, suport pentru comentarii lăsate de utilizatorii platformei.

YouTube Music lansează cea mai nouă interpretare a interfeței Now Playing atât pe Android, cât și pe iOS. Această actualizare include o secțiune de comentarii, precum și butoane noi atașate caruselului Now Playing. Acestea erau ascunse anterior în mod meniu separat, mai puțin accesibil.

Între timp, noul design de interfață apropie experiența Music YouTube de cea obținută cu aplicația principală YouTube , secțiunea de comentarii fiind o copie a ceea ce vezi în aplicația principală YouTube. Noua experiență You Tube Music include butoane pentru Like, Dislike, vizualizarea sau adăugarea de comentarii, a salva, a distribui, a descărca melodia sau a comuta la radioul său.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult