YouTube va adăuga mod de navigare „Incognito” în aplicaţia de mobil

16.05.2018
YouTube va adăuga mod de navigare „Incognito” în aplicaţia de mobil

Disponibil de mult timp în browserul Chrome, modul „Incognito” va fi preluat şi în aplicaţia YouTube pentru Android, oferind utilizatorilor posibilitatea să acceseze clipuri şi pagini YouTube fără ca activităţile desfăşurate să apară în istoricul de navigare.

Aflată deocamdată la stadiu de testare, opţiunea Turn on Incognito va apărea la secţiunea Account, activând simbolul avatar prezent în colţul dreapta sus a interfeţei.

Mai uşor de accesat decât funcţia similară din browserul Chrome, modul Incognito implică ieşirea temporară din contul de utilizator deja autentificat, astfel că nu putem vedea listele de redare şi paginile la care ne-am abonat. În plus, nu vom putea lăsa comentarii la clipurile vizionate.

În acest fel, modul Incognito este complet anonim, singurul indiciu lăsat de accesarea unui clip fiind contorizarea vizionării în pagina acestuia.

La dezactivarea modului Incognito contul YouTube folosit anterior este re-autentificat în mod automat, fără mai fi solicitată parola de utilizator.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult