Auchan vinde un Smart TV la reducere. Specificații, preț & disponibilitate

30.01.2024
Auchan vinde un Smart TV la reducere. Specificații, preț & disponibilitate

Auchan vinde, la ofertă, televizorul LED Smart Android TCL 32S5400A, un dispozitiv care combină eleganța, imaginile Full HD și accesul rapid la conținutul multimedia preferat.

Cu o diagonală de 80 cm și rezoluție Full HD, televizorul oferă imagini clare și detaliate, îmbunătățind vizibil calitatea conținutului vizionat. Tehnologia HDR integrată extinde gama de contrast și culoare, oferind nuanțe precise și detalii îmbunătățite.

Funcția Micro Dimming analizează imaginea în mii de zone separate, ajustând luminozitatea pentru a oferi un contrast superior, esențial pentru vizionarea în condiții de luminozitate scăzută. În plus, sunetul este îmbogățit prin tehnologia Dolby Audio, care asigură claritate în fiecare sunet și vibrație, transformând fiecare vizionare într-o experiență audio impresionantă.

Sistemul de operare Android TV aduce divertismentul direct în sufragerie. Cu Google Home și Google Assistant integrate, puteți naviga ușor prin conținut, verifica informații sau controla dispozitivele inteligente din casă, folosind doar vocea. Android TV vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a accesa o gamă largă de aplicații și servicii de streaming, precum Netflix, Disney+, Amazon Prime și multe altele.

Preț & disponibilitate

Ca și conectivitate, modelul dispune de 1 x USB 2.0, 1 x RJ-45, 1 x Jack 3.5 mm CI+ slot, 2 x HDMI 1.4, 1 x HDCP 1.4. Dimensiunea fără stand este de 716 x 77 x 424 mm, în timp ce dimensiunea cu stand este de 716 x 180 x 467 mm,

Televizorul TCL 32S5400A de la Auchan este soluția perfectă pentru cei care caută un dispozitiv inteligent, performant și accesibil. Este ideal pentru a vă bucura de filme, seriale, jocuri și conținut multimedia în condiții optime, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau accesibilitatea.

Produsul este oferit de Auchan atât în magazinele fizice, cât și în shop-ul online. Televizor LED Smart Android TCL 32S5400A este în acest moment oferit la prețul promoțional de doar 599 RON. Prețul standard al modelului este de 699 RON, deci o reducere de 100 RON adăugată la acest preț accesibil este bine primită.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult