Auchan: 3 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

12.09.2023
Auchan: 3 electronice interesante disponibile cu reducere mare de preț

Auchan are mai multe oferte interesante la accesorii PC în magazinul său online. Iată dispozitivele care ne-au atras atenția:

O pereche de căști Qilive Penta Q.3202, disponibilă la prețul de numai 71.92 de lei. Fiind vorba de căști cu fir, nu se pune problema de baterii sau calitate îndoielnică a audiției oferită prin conexiune Bluetooth. Căștile se conectează prin cablu Jack 3.5 mm și dispun de microfon ajustabil. Cadrul de susținere, de asemenea ajustabil, vine capitonat cu burete la partea de sus, îmbrăcat în piele ecologică. Cupele montate pe fiecare cască sunt supradimensionate, asigurând o potrivire perfectă pe urechi și blocarea eficientă a zgomotelor ambiante. Produsul intenționat pentru pasionații de jocuri PC poate fi folosit și în alte situații, precum sesiuni de voce/videoconferință în încăperi cu mult zgomot ambiant, obținând rezultate mulțumitoare cu investiții minime.

Semnat de un brand cunoscut și livrat la un preț aproape de necrezut, 1199 lei, HP 238Y3EA ar putea fi un bun laptop nou, de oferit copiilor la începutul noului an școlar. Acesta vine echipat cu procesor AMD Athlon, ajutat cu stocare SSD de 256GB și o cantitate rezonabilă de 8GB memorie RAM. În plus, te alegi și cu un ecran Full HD de 15.6 inch, suficient de mare pentru ca paginile web și textul documentelor la care lucrezi să nu pară prea înghesuit.

Cu greutate de 1.69 kg și dimensiuni compacte, HP 238Y3EA este un bun candidat pentru un laptop de folosit în scop educațional, mai ales că vine și cu garanție doi ani.

Iar dacă deții deja un PC mai vechi la care nu vrei să renunți, atunci ai putea măcar să-i schimbi tastatura cu ceva nou, care chiar funcționează cum ar trebui. Mai ales dacă persoana care-l va folosi va avea mult de lucrat în noul an, o tastatură rapidă și comodă poate fi de ajutor. Cu preț de 109.9 lei. Tastatura Logitech K230 ar putea fi soluția perfectă. Nu costă prea mult, încape pe orice masă de birou și este wireless, însemnând că o poți lua cu tine și în pat, spre a o folosi în rol de telecomandă.

Citește si:

Dedeman are la ofertă un Televizor LED foarte ieftin

Cine produce scule Parkside, vândute de Lidl

Scule Parkside care nu trebuie să-ți lipsească, disponibile în oferta Lidl

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult