Accesorii auto interesante care se găsesc în oferta Lidl înainte de minivacanța de Paște

24.04.2021
Accesorii auto interesante care se găsesc în oferta Lidl înainte de minivacanța de Paște
Foto: Shutterstock

Lidl are în ofertă mai multe accesorii auto, care i-ar putea interesa pe cei care se pregătesc să plece la drum în minivacanța de Paște.

Un set de huse auto universale, marca Ultimate Speed, costă 80 de lei. Acestea sunt compatibile cu mașinile care au airbaguri laterale.

O husă pentru scaunele din față ale mașinilor, care are 36 de noduri cu efect de masaj în zona spatelui, costă 30 de lei. Sunt disponibile variantele: negru, negru cu gri și negru cu albastru.

Lidl vinde în această perioadă și un înălțător auto pentru copii, la prețul de 30 de lei. Dispozitivul are husă detașabilă, lavabilă. Produsul este disponibil în trei culori: roșu, albastru și gri.

Un set de covorașe auto, marca Ultimate Speed, costă, de asemenea, 30 de lei. Acestea sunt disponibile în variantele: negru, negru cu roșu și negru cu albastru.

Citește și: Accesorii și produse interesante introduse de Lidl în ofertă începând cu 26 aprilie

Tot pentru șoferi este disponibilă o lampă de lucru LED, cu acumulator, la prețul de 50 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, include acumulator de 2.200 mAh.

Tot la categoria auto, Lidl vinde un suport simplu pentru smartphone, care se prinde la grila de la sistemul de AC/ventilație. Dispozitivul, marca Ultimate Speed, costă 20 de lei.

Interesant este și compresorul portabil marca Parkside, care costă 199 de lei. Cu o putere de 1.100 W, aparatul oferă o presiune maximă de 8 bar. Furtunul are lungime de 3 metri, iar cablul de alimentare are 5 metri.

Retailerul are în ofertă și un aspirator de mână, marca SilverCrest, la prețul de 100 de lei. Acesta oferă, potrivit producătorului, o autonomie maximă de 22 minute și are capacitate de 400 ml pentru praf. Durata de încărcare a bateriei este de aproximativ 5 ore. Dispozitivul poate fi folosit și pentru aspirarea de lichide.

Totodată, la Lidl se găsește o unealtă de polișat mașinile. Mașina costă 119 lei și ar eun disc cu diametru de 25 cm.

Sursa: Lidl.ro

V-ar mai putea interesa:

Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța

Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei…”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult