Accesorii și produse interesante introduse de Lidl în ofertă începând cu 26 aprilie

26.04.2021
Accesorii și produse interesante introduse de Lidl în ofertă începând cu 26 aprilie
Foto: Shutterstock

Retailerul german Lidl a publicat noile oferte pe site-ul propriu, iar printre acestea se numără produse care ar putea fi interesante pentru publicul nostru.

Un bec decorativ solar, cu 5 LED-uri, marca Melinera, are prețul de 10 lei. Gadgetul poate fi agățat într-un pom sau de o culme de rufe cu ajutorul sistemului de prindere de tip clește. Becul se aprinde automat la lăsarea întunericului și este disponibil în mai multe culori. Dispozitivul beneficiază de rezistență medie la praf și apă (IP44).

Citește și: Smartphone-ul tău este rezistent la apă şi praf? Iată ce înseamnă standardele IP68, IP53 sau IP65/68, când poţi să iei telefonul sub duş şi când în piscină

O morișcă simplă pentru grădină, tot marca Melinera, costă 8 lei. Sunt disponibile modele cu culori și desene diferite. Alte decorațiuni de exterior, disponibile acum la Lidl, costă 18 lei.

Lidl vinde și o ghirlandă solară, cu 10 LED-uri, la prețul de 40 de lei. Sistemul se aprinde automat la lăsarea întunericului și poate sta aprins până la 8 ore. Sunt disponibile o versiune simplă și una cu becuri colorate. Produsul beneficiază de garanție de 3 ani, rezistă la temperaturi minime de -21 grade Celsius și are certificare IP44.

Înainte de minivacanța de Paște/1 mai, retailerul a introdus în ofertă dispozitive care ar putea fi interesante pentru cei care doresc să petreacă mult timp în aer liber cu această ocazie.

Un set badminton Carlton costă 60 de lei. Lidl vinde, în ediție limitată, o brățară anti-țânțari pe bază de uleiuri naturale esențiale, marca Bengal Green, la prețul de 10 lei. Aceasta include două rezerve.

Citește și: Accesorii auto interesante care se găsesc în oferta Lidl înainte de minivacanța de Paște

În oferta Lidl se găsește și o geantă termoizolantă, marca Crivit, la prețul de 40 de lei. Aceasta are capacitate de 35 de litri și compartiment de băuturi detașabil. Sunt disponibile mai multe culori.

Un prelungitor de 10 metri, marca Parkside, este oferit la prețul de 50 de lei. Produsul are garanție de 3 ani și oferă rezistență medie la praf și apă (IP44).

Sursa: Lidl.ro

Site-uri partenere:

Go4games.ro: Şefii serviciilor secrete le recomandă cetăţenilor să nu cumpere smartphone-uri de la o marcă de top. Iată motivul

Apropo.ro: Iată prin ce trebuie să treacă actorii de filme pentru adulți în studiourile VR. Secretul, dezvăluit de un om din industrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult