Accesorii auto utile pe care le va vinde Lidl săptămâna viitoare

17.09.2021
Accesorii auto utile pe care le va vinde Lidl săptămâna viitoare
Foto: Shutterstock

Lidl a avut mereu o selecție bogată de produse pentru posesorii și pasionații de automobile. Compania a anunțat, pentru săptămâna viitoare, noi accesorii auto.

O cutie de pastă de curățare pentru mâini, care elimină mai ușor mizeria și petele de ulei ars, costă 9 lei. Recipientul are capacitate de 500 ml.

Totodată, un spray pentru curățarea jantelor, cu capacitate de 750 ml, este oferit la prețul de 9 lei. La același preț va putea fi cumpărat și un spray pentru îndepărtarea insectelor de pe parbriz.

Utilă în portbagaj este o rolă de hârtie multifuncțională. La Lidl va fi disponibil un model cu două straturi, la prețul de 15 lei.

Citește și Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

Tot în magazinele retailerului, șoferii vor găsi un spray degripant pentru șuruburi și piulițe, la prețul de 7 lei.

La același preț Lidl va vinde un pachet de șervețele pentru curățarea bordului. Vor exista variante mat și lucios. Fiecare pachet conține 30 de șervețele.

Puteți vedea pe site-ul companiei lista completă de produse auto care vor fi disponibile săptămâna viitoare.

Toate produsele prezentate sunt marca W5, deținută de lanțul de supermarketuri. Accesoriile se vor găsi în magazinele Lidl începând de joi 23 septembrie.

Foto: Lidl.ro

Citește și: Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult