Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

20.09.2021
Lidl: Produse interesante disponibile în oferta de săptămâna aceasta

Lidl a publicat lista cu noile produse disponibile în oferta magazinelor sale în perioada 20 – 26 septembrie. Am selectat cele mai interesante accesorii, unelte și jucării.

O bandă LED cu senzor de mișcare, marca Livarno Home, costă 25 de lei. Dispozitivul include 30 de LED-uri, iar senzorul are o rază de acțiune de maxim 4 metri, la un unghi de 110 grade. Banda poate fi montată, de exemplu, în debarale sau în dulapuri. Dispozitivul funcționează cu baterii.

Citește și: Produse auto și pentru bicicliști, disponibile la Lidl săptămâna viitoare

Lidl va vinde, începând de joia viitoare, un aspirator portabil cu acumulator. Dispozitivul funcționează cu bateriile pentru scule electrice Parkside vândute de companie. Aparatul costă 90 de lei și poate fi folosit inclusiv pentru aspirarea în zone umede. În cutie sunt incluse patru capete, dar nu și acumulator sau încărcător.

Un acumulator Parkside (20 V, 4 Ah) este disponibil la prețul de 149 de lei. Un pachet de acumulator mai mic (20 V, 2 Ah) și încărcător costă 119 lei.

Dintre uneltele cu acumulator disponibile începând de joi la Lidl atrage atenția o mașină de înșurubat cu percuție. Oferită la prețul de 149 de lei, aceasta poate fi folosită și pentru realizarea de găuri în pereți. Unealta are suport magnetic pentru bituri pe ambele laturi și nu vine cu acumulator și încărcător. În cutie sunt incluse mai multe accesorii.

Jucării interesante, la Lidl

Lidl vinde două produse interesante destinate copiilor mici. O tabletă magnetică pentru desen, recomandată pentru copii cu vârste mai mari de 3 ani, costă 25 de lei.

Totodată, o placă senzorială din lemn, marca Playtive, costă 50 de lei. Jucăria este certificată FSC (Forest Stewardship Council), ceea ce înseamnă că lemnul provine din surse sustenabile. O astfel de jucărie îi ajută pe copiii mici să se familiarizeze devreme cu lucruri – precum nasturi, încălțăminte sau fermoare – pe care le întâlnim în jurul nostru în viața de zi cu zi.

Lidl vinde, de asemenea, în această săptămână multe accesorii și produse auto.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Surpriză la IKEA România. Iată ce vor găsi clienții în magazine peste câteva zile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult