Acest Go-Kart Jeep este mai bun pe teren accidentat decât multe automobile

28.10.2016

Când Jeep îşi pune marca pe un Go-Kart, atunci ai garanţia că acesta se va ridica la nivelul aşteptărilor. Jeep Revolution BFR-3, dezvoltat de producătorul auto împreună cu compania olandeză Berg, este un vehicul pentru teren accidentat dedicat copiilor, dar care, fiind foarte robust, poate fi folosit şi de adulţi.

Go-Kart-ul dispune de trei viteze pentru deplasarea înainte, una pentru înapoi şi anvelope umplute cu aer. Vehiculul cântăreşte 46 de kilograme, nu are motor şi este propulsat prin intermediul pedalelor.

 

Foto: Berg

 

Cea mai ieftină variantă costă 1.000 de dolari. Pentru mai mulţi bani clienţii pot alege opţiuni precum un scaun suplimentar pentru pasager, computer de bord sau roată de rezervă.

 

Foto: Berg

 

Este disponibilă şi o mască pentru faţă în genul celor de pe celebrul Jeep Willys.

 

Foto: Berg

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult