Cât costă bicicletele electrice Serial 1 produse de legendara companie Harley Davidson

23.11.2020
Cât costă bicicletele electrice Serial 1 produse de legendara companie Harley Davidson

Serial 1, brandul de biciclete electrice din cadrul companiei Harley Davidson, a anunțat oficial modelele și prețurile la care primele sale vehicule cu două roți vor ajunge pe piață. Așa cum era de așteptat, un brand precum Harley Davidson nu va veni cu produse ieftine, de masă, ci cu prețuri și dotări „premium”. Bicicletele electrice Serial 1 vor ajunge pe piață anul viitor, în primăvară.

Prețurile Serial 1 sunt unele „premium”, precum cele ale motocicletelor companiei

Cele patru modele de biciclete electrice Serial 1 se numesc MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY și RUSH/CTY Speed. Acestea sunt ordonate de la cea mai ieftină, care costă 3.400 de dolari americani, până la cea mai scumpă și mai performantă. Fiecare dintre modele beneficiază de alte dotări, autonomie și viteză față de modelele celelalte.

De exemplu, MOSH/CTY, varianta de bază de la Serial 1, beneficiază de o baterie de 529 Wh, care poate fi scoasă și înlocuită, care permite o autonomie de 4,8 ore cu viteză maximă de 32 km/h. În funcție de tipul de drum, înclinare și viteză, autonomia ar putea varia între 56 și 170 de km. Bicicleta de la Harley Davidson beneficiază și de patru dimensiuni de cadru, pentru a se potrivi unui număr mai mare de posibili clienți.

Modelele RUSH/CTY, în schimb, sunt semnificativ mai scumpe. Varianta de bază a acestei serii, Step-Thru pornește de la 4.400 dolari americani. Singura diferență între modelul normal și Step-Thru este lipsa cadrului transversal, acestea oferind în rest cam aceleași dotări ca varianta MOSH, cu mențiunea că există și un ecran LED care indică viteza, modul de funcționare, autonomia bateriei și alte informații.

În cele din urmă, varianta de top, „Speed”, beneficiază de o viteză maximă crescută, de 45 km/h. Acumulatorul de 706 Wh asigură puterea crescută, iar prețul ajunge la 4.999 dolari pentru acest model de top.

Cei care își doresc o bicicletă electrică Serial 1 de la Harley Davidson pot comanda una chiar acum, livrarea fiind estimată pentru luna martie 2021.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult