Ce produse utile vând retailerii: Lidl oferă multe accesorii auto în această săptămână

23.03.2022
Ce produse utile vând retailerii: Lidl oferă multe accesorii auto în această săptămână

Lidl are din nou, în această săptămână, o ofertă bogată de accesorii auto, disponibile sub mărcile proprii Ultimate Speed și Parkside.

Un organizator auto este disponibil, în două dimensiuni (12 L – 50 x 21 x 16 cm; 15 L – 35 x 19 x 29 cm), la prețul de 25 de lei. Geanta se prinde cu scai de peretele portbagajului pentru a nu se mișca în timpul mersului.

Legea prevede ca pentru copiii cu înălțime mai mică de 135 de cm să fie folosit un înălțător auto atunci când sunt pasageri în automobile. Lidl vinde un model la prețul de 60 de lei. Produsul are husă detașabilă, care poate fi spălată. Sunt disponibile mai multe combinații de culori: negru cu albastru, roșu cu negru și negru cu alb și gri. Înălțătorul are dimensiunile 42,5 x 25,5 x 39,5 cm. Dispozitivul suportă o greutate maximă de 36 kg, iar culorile sunt rezistente la decolorare, potrivit producătorului.

Citește și: Dispozitiv electronic neobișnuit, util pentru diete, adus de Lidl săptămâna viitoare

Totodată, o lampă LED Parkside, cu suport magnetic, costă 25 de lei. Dispozitivul este disponibil și în versiune cu cârlig.

Lidl vinde, de asemenea, un cric hidraulic, care suportă o greutate maximă de 3.000 kg. Înălțimea de ridicare oferită este de 11,5 cm. Dispozitivul dispune de supapă de suprasarcină. Cricul costă 65 de lei.

Lidl oferă un accesoriu inedit pentru atelier sau garaj

Lidl

Inedită este placa pe role 2-în-1, marca Parkside, care se poate transforma în scaun. Cadrul este realizat din oțel, iar suprafața este căptușită. Dispozitivul include șase role, costă 129 de lei și are, întins, dimensiunile 91 x 41 x 12 cm. Greutatea maximă suportată de placă este de 150 de kg. În mod scaun, aceasta suportă maxim 120 de kg.

Alte produse auto disponibile la retailer sunt: un kit pentru recondiționarea farurilor, spray-uri de întreținere, huse, covorașe și cabluri pentru încărcarea bateriei.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult