Ce gadgeturi vând retailerii: Lidl oferă sisteme de iluminat auto și pentru acasă

21.03.2022
Ce gadgeturi vând retailerii: Lidl oferă sisteme de iluminat auto și pentru acasă
Foto: Lidl.ro

Lidl a introdus noi produse în ofertă, începând de luni, 21 martie. O lampă cu LED, care se prinde magnetic de obiecte din metal, costă 25 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este disponibil în două variante, inclusiv una cu cârlig care poate fi rotit la 360 de grade. Dispozitivele oferă o luminozitate maximă de 200 de lumeni. Lampa rotundă are autonomie maximă de 2 ore, iar cea cu cârlig autonomie de până la 4 ore.

Totodată, la Lidl se găsește o lanternă LED 3-în-1. Aceasta poate fi folosită pe post de lanternă, lampă de veghe sau lumină cu senzor de mișcare. Dispozitivul include funcție de autopornire și se aprinde automat la căderea rețelei electrice. Autonomia maximă oferită de bateria cu capacitate de 500 mAh este de 3 ore. LED-ul oferă luminozitate maximă de 150 de lumeni. Lanterna, marca Crivit, costă 45 de lei.

Citește și: Lidl va vinde o boxă externă cu preț atractiv. Ce poți cumpăra de aceiași bani de la concurență

Mai mult, o lampă de birou, cu ceas integrat, marca Livarno Living, este disponibilă la prețul de 119 lei. Dispozitivul oferă luminozitate reglabilă în trei trepte, afișează ora (în format de 12 sau 24 de ore), data, ziua săptămânii și temperatura (în grade C sau F). Lampa oferă și funcție de ceas deșteptător cu opt sunete diferite.

Dispozitivul are înălțime de 50 cm, putere de 3,2 W și oferă o luminozitate maximă de 320 de lumeni. Brațul lămpii este flexibil.

Lidl

Tot sub marca Livarno Home este disponibilă o bandă LED cu lungime de 5 metri și 150 de luminițe. Aceasta are șase trepte pentru intensitatea luminii, poate fi secționată și este autoadezivă. Dispozitivul, cu putere de 24 W, costă 90 de lei și dispune de telecomandă. Cablul de alimentare are lungime de 1,5 metri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult