Colecţia de autovehicule Ţiriac are acum aplicaţie dedicată

17.10.2017
Colecţia de autovehicule Ţiriac are acum aplicaţie dedicată
Galeria Ţiriac Collection dispune acum de aplicaţie dedicată pentru Android şi iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit şi include peste 170 de modele de automobile şi motociclete. 
 
Aplicaţia permite vizitarea virtuală a galeriei şi explorarea la 360° a exponatelor în exterior, cât şi în interior, în cazul celor mai relevante dintre acestea. În plus, toţi cei care instalează aplicaţia pot asculta sunetul motorului sau al claxonului pentru o serie de exponate selectate şi pot afla informaţii complete despre fiecare model inclus în aplicaţie.  

Procesul de dezvoltare a aplicaţiei a durat aproxmativ trei luni, perioadă în care au fost prelucrate peste 35.000 de imagini şi 180 de fişe cu detalii tehnice şi descrieri ale maşinilor. 

Aplicaţia Ţiriac Collection poate fi descărcată din magazinele virtuale Google Play şi App Store. 
 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult