Descoperirea tulburătoare făcut de un șofer de Tesla după ce a luat mașina din service

31.08.2022
Descoperirea tulburătoare făcut de un șofer de Tesla după ce a luat mașina din service
Foto: Profimedia Images

Calitatea construcției mașinilor electrice Tesla încă lasă de dorit, la fel și service-ul oferit. Automobilele produse de compania lui Elon Musk acumulează cantități impresionante de mizerie în anumite zone, nu au elementele aliniate corect sau își pierd plafonul în mers.

Potrivit publicației Vox, peste 120 de clienți de Tesla nemulțumiți au depus plângeri împotriva companiei la Federal Trade Commission (FTC). Alți 9.000 de consumatori s-au plâns la Better Business Bureau, transmite Business Insider.

Șoareci morți și bandă adezivă după vizita la service

Nici după ce le duc în service mulți proprietari nu au parte de o experiență mai bună. Un proprietar a descoperit un șoarece mort și otravă pentru rozătoare în portbagajul din față al mașinii lui Tesla, cunoscut și ca „frunk”. Aceste elemente au apărut după o vizită în service.

Un alt proprietar a arătat cum mașina lui a fost reparată cu bandă adezivă după ce a stat 51 de zile în service.

Situația nu este chiar surprinzătoare. Un sondaj realizat în 2019 de Bloomberg, la care au participat 5.000 de posesori de automobile electrice Tesla Model 3, a arătat că majoritatea erau nesatisfăcuți cu viteza și calitatea reparațiilor făcute în rețeaua oficială de service-uri a companiei.

Deși mașinile electrice au mai puține piese și sunt teoretic mai fiabile decât cele cu motoare cu ardere internă, un sondaj realizat de J.D. Power în SUA a arătat că acestea vizitează atelierele de reparații la fel de des ca vehiculele tradiționale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult