VIDEO: Iată ce a descoperit un șofer de Tesla Model 3 după 58.000 de km parcurși cu mașina

07.08.2020
VIDEO: Iată ce a descoperit un șofer de Tesla Model 3 după 58.000 de km parcurși cu mașina
Foto: Captură din video

Mașinile Tesla produse în SUA au în continuare probleme mari de calitate a construcției, mai ales modelul mai accesibil Tesla Model 3. O demonstrează un sondaj recent realizat de JD Power, dar și experiențele neplăcute de care au parte posesorii vehiculelor.

Un utilizator de Tesla Model 3 a descoperit că, după 58.000 de km parcurși, în bara și panoul din spatele mașinii s-au strâns aproape 14 kilograme de murdărie, pământ și chiar pietre.

Clipul video cu operațiunea de curățare:

Greutatea suplimentară a afectat autonomia mașinii. Mai mult, murdăria respectivă poate reține umezeala și duce la deteriorarea componentelor.

Alte probleme semnalate recent de utilizatori au fost: ornamente care nu sunt aliniate corect, spații dintre componente (de exemplu dintre capotă și aripă) care nu sunt egale, vopsea cu imperfecțiuni sau ecrane tactile defecte.

Mașinile Tesla produse în China au calitate mai ridicată

Cele mai multe probleme sunt semnalate de utilizatorii din SUA de automobile produse de companie.

Mașinile Tesla construite în China au o calitate mult mai ridicată decât cele produse în SUA, sugerează sondajele recente realizate în cele două țări.

Citește și FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

În statul asiatic, Model 3 s-a situat pe primul loc în topul fiabilității, în timp ce în SUA marca de vehicule electrice a fost pe ultimul loc într-un clasament realizat de JD Power, având automobilele cu cele mai multe defecte (250) la 100 de unități.

Sursa: Insideevs

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video