Elon Musk a confirmat cel mai bine păstrat secret al Tesla

23.06.2021
Elon Musk a confirmat cel mai bine păstrat secret al Tesla
Foto: Shutterstock

Un cont de Twitter care reprezintă un club al posesorilor de Tesla a publicat un mesaj referitor la „cel mai bine ascuns secret” al mărcii. Elon Musk, șeful companiei auto, a confirmat informația printr-un singur cuvânt.

„Cel mai bine ascuns secret este sistemul de filtrare a aerului din Tesla ta”, a scris Tesla Owners of Silicon Valley. Elon Musk a răspuns printr-un simplu „Yeah”.

Sistemul de filtrare a aerului din automobilele high-end Tesla – Model S, Model X și Model S Plaid – este unic. Filtrul HEPA este de câteva ori mai lung decât unul normal și poate stopa majoritatea bacteriilor, virusurilor, alergenilor și particulelor poluante.

Filtrul este unul în trei straturi. Primul este un absorbant universal de hidrocarburi, al doilea este realizat din gaze acide, iar al treilea din gaze alcaline.

Sistemul are rolul de a face aerul din mașină la fel de sigur ca cel din sălile de operație din spitale.

CITEȘTE ȘI:

Cum arată casita de 50.000 de dolari în care locuiește miliardarul Elon Musk

Mașina pe care a condus-o Paul Walker în primele două filme „Fast & Furious”, vândută la licitație cu 550.000 de dolari

Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video