Cum arată casita de 50.000 de dolari în care s-a mutat miliardarul Elon Musk

24.06.2021
Cum arată casita de 50.000 de dolari în care s-a mutat miliardarul Elon Musk
Foto: captură de ecran

Elon Musk și-a vândut toate casele în valoare de milioane de dolari pe care le deținea și s-a mutat în Texas. Acolo, controversatul miliardar locuiește în „curtea” companiei SpaceX, la care este acționar principal.

Musk trăiește, de la sfârșitul lui 2020, într-o locuință de mici dimensiuni, prefabricată, care costă doar 50.000 de dolari în varianta de bază. Căsuța, produsă de firma Boxabl, este o casita cu o suprafață de aproape 40 de metri pătrați. Aceasta a fost prezentată de firmă într-un clip video publicat pe YouTube. Boxabl nu a spus cui îi aparține, dar acest lucru a devenit evident.

O casita („cabană” în spaniolă) este o căsuță care să găsește, deseori, în curtea unei construcții mai mari. Interiorul acesteia este, de obicei, deschis și combină dormitorul cu livingul și bucătăria. Baia se află într-o încăpere separată.

Casita lui Elon Musk este solidă și ușor de mutat

Modelul produs de Boxabl este pliabil și poate fi mutat și instalat rapid. Căsuța este realizată din panouri de ciment și are cadru din oțel.

Casita este suficient de ușoară pentru a fi remorcată de un vehicul precum un Tesla Model X. Clienții pot personaliza locuințele. Musk locuiește, se pare, într-un model de bază.

Boxabl are planuri mari de viitor. Compania a prezentat un concept de Casita care poate fi instalat pe planeta Marte, pe care Elon Musk dorește să construiască o colonie umană.

Musk are o familie mare, care nu locuiește, însă, cu el pe terenul Space X. Șeful Tesla are șase copii.

Sursa: Teslarati

CITEȘTE ȘI:

Elon Musk a confirmat cel mai bine păstrat secret al Tesla

Mașina pe care a condus-o Paul Walker în primele două filme „Fast & Furious”, vândută la licitație cu 550.000 de dolari

Și-a instalat un sistem de minare de criptomonede în BMW, doar pentru a-i „enerva pe gameri”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult