Faraday Future a prezentat primul său model de automobil electric: Ajunge la 100 Km/h în 2,39 s şi are o autonomie de peste 600 de km la o încărcare

04.01.2017

Startup-ul Faraday Future a prezentat primul său model de automobil electric la o conferinţă organizată la Las Vegas cu puţin timp înainte de debutul salonului de electronice CES 2017. Maşina, numită FF 91, este un crossover cu 1.050 CP şi o autonome a bateriilor de peste 600 de kilometri.

Potrivit Faraday Future, FF 91 poate ajunge de la 0 la 100 Km/h în 2,39 secunde.

Preţul nu a fost anunţat, dar cei care doresc maşina o pot rezerva depunând 5.000 de dolari în contul companiei. Producţia va începe în 2018.

Automobilul dispune şi de foarte multe opţiuni de conectivitate. Maşina poate învăţa în timp obiceiurile şi preferinţele utilizatorului. Mai mult, dispune şi de un nivel de autonomie, care include şi posibilitatea de a se parca singură. FF 91 include peste 30 de senzori, radare, dar şi de camere în partea din faţă şi în cea din spate.

Faraday Future este o companie bazată în California care este susţinută de gigantul chinez LeEco. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult