FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

29.07.2020
FOTO: Cum arată mașina pe care o conduce zi de zi șeful Tesla, Elon Musk

Elon Musk, șeful Tesla și al SpaceX, conduce, cum era de așteptat, o mașină produsă de compania auto pe care a cofondat-o.

Automobilul este un Tesla Model S cu o culoare specială, realizată, cel mai probabil, într-o nouă vopsitorie avansată a companiei auto. Constructorul instalează una la noua sa fabrică din Europa.

„Giga Berlin va avea cea mai avansată vopsitorie, cu mai multe straturi de culori splendide care se schimbă o dată cu curbele mașinii”, a declarat Musk.


Un vehicul cu o astfel de culoare, numită „deep crimson”, a fost văzut pe unul dintre locurile de parcare ale managerilor de la Tesla. Automobilul îi aparține, cel mai probabil, lui Musk.

Tesla va introduce noi variante de culori

În ultimii ani, Tesla a redus numărul de culori disponibile pentru vehiculele sale pentru a accelera producția și simplifica serviciile de service. Constructorul auto american are în continuare multe probleme de fiabilitate, dar pe piața de automobile electrice are un avans tehnologic de câțiva ani comparativ cu producătorii auto tradiționali.

Tesla construiește acum o fabrică la Berlin, în Germania. Aceasta va fi terminată în vara anului viitor și va începe să producă prima dată SUV-ul Model Y. Tot atunci compania va oferi și noi culori în Europa.

Foto: Electrek

În China, compania a prezentat în viața reală, într-un parteneriat cu gigantul Tencent, două mașini – un Model 3 și un Model Y – purpurii, care apar în jocul PUBG (numit, din nu se știe ce motive, „Game Of Peace” în statul asiatic).

Aceste ediții speciale sunt expuse în câteva reprezentanțe Tesla din China și nu pot fi, cel mai probabil, cumpărate de clienți.

Sursa: Electrek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video