Kaufland vinde câteva accesorii auto utile, începând din 22 noiembrie

17.11.2021
Kaufland vinde câteva accesorii auto utile, începând din 22 noiembrie
Foto: Shutterstock

Lanțul de retail Kaufland va avea în ofertă, începând din 22 noiembrie, mai multe accesorii auto utile înainte de venirea iernii.

Retailerul va vinde o aerotermă auto, cu moduri de ventilare și dezghețare. Dispozitivul are dimensiunile 13 x 13,5 x 7 centimetri. Aeroterma costă 40 de lei și se conectează la priza de 12 V a mașinii.

Totodată, un creion anti-rugină, cu capacitate de 10 mililitri, va costa 13 lei. Acesta poate fi folosit pentru a îndepărta punctele mici de rugină apărute pe elementele metalice ale mașinii. Înainte este recomandată curățarea temeinică a locului peste care este aplicată substanța.

Mai mult, un cric hidraulic cu roți, care poate susține o greutate maximă de 2 tone, va fi disponibil la prețul de 109,90 lei. Înălțimea poate fi reglată între 14,2 și 36,6 centimetri. În cutie sunt incluse accesorii.

Un al tip de cric hidraulic, care poate susține o greutate maximă de 5 tone, costă 70 de lei. Înălțimea de ridicare permisă este de 19,5 – 38 centimetri.

Din oferta de accesorii auto a Kaufland mai fac parte ștergătoare ieftine de parbriz, odorizante auto, cabluri de pornire, dezumidifactoare sau soluții de dezghețare a geamurilor.

Foto: catalogul Kaufland

CITEȘTE ȘI:

Black Friday 2021 la Dedeman: Cinci produse din ofertă care ne-au atras atenția

Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de luni. Dispozitiv inedit cu LED-uri