Kaufland vinde câteva accesorii auto utile, începând din 22 noiembrie

17.11.2021
Kaufland vinde câteva accesorii auto utile, începând din 22 noiembrie
Foto: Shutterstock

Lanțul de retail Kaufland va avea în ofertă, începând din 22 noiembrie, mai multe accesorii auto utile înainte de venirea iernii.

Retailerul va vinde o aerotermă auto, cu moduri de ventilare și dezghețare. Dispozitivul are dimensiunile 13 x 13,5 x 7 centimetri. Aeroterma costă 40 de lei și se conectează la priza de 12 V a mașinii.

Totodată, un creion anti-rugină, cu capacitate de 10 mililitri, va costa 13 lei. Acesta poate fi folosit pentru a îndepărta punctele mici de rugină apărute pe elementele metalice ale mașinii. Înainte este recomandată curățarea temeinică a locului peste care este aplicată substanța.

Mai mult, un cric hidraulic cu roți, care poate susține o greutate maximă de 2 tone, va fi disponibil la prețul de 109,90 lei. Înălțimea poate fi reglată între 14,2 și 36,6 centimetri. În cutie sunt incluse accesorii.

Un al tip de cric hidraulic, care poate susține o greutate maximă de 5 tone, costă 70 de lei. Înălțimea de ridicare permisă este de 19,5 – 38 centimetri.

Din oferta de accesorii auto a Kaufland mai fac parte ștergătoare ieftine de parbriz, odorizante auto, cabluri de pornire, dezumidifactoare sau soluții de dezghețare a geamurilor.

Foto: catalogul Kaufland

CITEȘTE ȘI:

Black Friday 2021 la Dedeman: Cinci produse din ofertă care ne-au atras atenția

Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de luni. Dispozitiv inedit cu LED-uri

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult