Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de astăzi. Dispozitiv inedit cu LED-uri

15.11.2021
Produse utile pentru casă disponibile la Lidl începând de astăzi. Dispozitiv inedit cu LED-uri

Lidl a introdus în ofertă noi produse, iar printre acestea se numără unele utile pentru casă, dar și în perioada sărbătorilor.

O bandă LED, cu lungime de 5 metri, costă 70 de lei. Aceasta dispune de telecomandă din care utilizatorii pot schimba culoarea luminii sau programa dispozitivul.

Interesantă este și lampa LED Livarno Home pe care o vinde retailerul, începând din 15 noiembrie, la prețul de 100 de lei. Dispozitivul oferă șapte trepte de intensitate a luminii (maximă de 540 lumeni), are o înălțime de 67 de cm și putere de 10 W. Lampa include port USB care poate fi folosit pentru încărcarea altor dispozitive electronice.

Citește și Black Friday 2021 la Dedeman: Cinci produse din ofertă care ne-au atras atenția

Totodată, o stație meteo cu pluviometru, marca Silvercrest, costă 90 de lei. Dispozitivul afișează temperatura exterioară și interioară, dar și cantitatea de precipitații măsurate pentru diferite perioade: actual, ore, zile, săptămâni, luni, ani și total. Stația beneficiază de protecție medie la apă (certificare IPX4).

Lidl vinde, tot în această perioadă, o aerotermă. Produsul costă 50 de lei și poate fi utilizat și ca ventilator. Dispozitivul are protecție împotriva răsturnării și supraîncălzirii. Aeroterma are două trepte de funcționare, 1.000 W și 2.000 W, iar cablul are lungime de 180 cm.

Poate cel mai inedit produs din ofertă sunt ochelarii pentru citit cu LED-uri, marca Auriol. Aceștia vin cu etui, șnur și baterii la pachet. O pereche costă 14 lei.

Pentru cei care se pregetăesc deja pentru sărbătorile de iarnă, Lidl vinde o instalație luminoasă cu steluțe 3D și 10 LED-uri. Dispozitivul dispune de temporizator de 6 ore cu repetare automată zilnică. Instalația are o lungime totală de 16,75 metri, din care o lungime de 10 metri o are cablul de alimentare. În pachet sunt incluse baterii. Instalația poate fi folosită la interior și exterior (beneficiază de certificare IP44). Produsul costă 70 de lei și are garanție extinsă, de 3 ani.

Tot în această săptămână Lidl va vinde mai multe produse interesante pentru copii. Le-am prezentat pe larg într-un alt articol.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult