UPDATE: Lidl va vinde accesorii utile pentru mașină înainte de venirea iernii

05.11.2021
UPDATE: Lidl va vinde accesorii utile pentru mașină înainte de venirea iernii

UPDATE 8 noiembrie: Lidl a anunțat că unele dintre produsele prezentate în acest articol (compresorul și încărcătorul de baterii) nu sunt disponibile din motive logistice.

Articolul inițial:

Lidl va oferi, începând de luni, 8 noiembrie, o serie de accesorii auto, utile înainte de venirea iernii.

Un încărcător de baterie auto cu funcție de pornire, marca Ultimate Speed, va costa 229 de lei. Aparatul va putea fi folosit pentru baterii de 12 V sau 6 V și are capacitatea să detecteze un acumulator defect sau epuizat. Dispozitivul permite selectarea programului de reîncărcare cu ajustare optimă în funcție de tipul bateriei. Pe ecranul LCD sunt afișate informații precum: procesul de încărcare, tensiunea și starea încărcării.

Utilă în orice portbagaj ar putea fi o lanternă de lucru cu LED. Cea pe care o va vinde retailerul german se poate prinde de suprafețe metalice datorită magnetului de care dispune. Produsul va fi oferit la prețul de 35 de lei. Dispozitivul, marca Parkside, este 2-în-1: lanternă și baghetă luminoasă.

Lidl va avea în ofertă un compresor portabil

Totodată, un compresor portabil cu acumulator va costa 169 de lei. Aparatul va funcționa la temperaturi de până la -21 de grade Celsius, potrivit producătorului. Pe ecranul LCD sunt afișate informații despre starea de încărcare și procesul de încărcare. Dispozitivul oferă o presiune maximă de 4,1 bar și dispune de patru acumulatori de 500 mAh. Compresorul poate fi alimentat cu electricitate de la priza mașinii, iar în cutie sunt incluse mai multe accesorii.

Lidl va vinde și un gadget auto SilverCrest, respectiv un încărcător auto. Dispozitivul va costa 20 de lei și include două porturi USB care oferă încărcare rapidă. În pachet este inclus un cablu cu lungime de 100 de cm.

Toate produsele prezentate beneficiază de garanție de 3 ani.

Din oferta de accesorii auto vor mai face parte: o mașină de înșurubat cu impact, capace pentru roți, capre auto sau produse pentru organizarea portbagajului.

Foto: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Black Friday 2021 la Carrefour: Cinci produse cu preț redus care ne-au atras atenția

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video