Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un dispozitiv care va fi apreciat de mulți posesori de automobile

08.07.2021
Lidl va vinde, săptămâna viitoare, un dispozitiv care va fi apreciat de mulți posesori de automobile

Lidl a anunțat produsele interesante pe care le va vinde săptămâna viitoare. Printre acestea se află o serie de accesorii auto utile.

Atrage atenția stâlpul blocator pentru locul de parcare. Dispozitivul va costa 100 de lei. Stâlpul are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm și este livrat cu trei chei.

Pentru cei care nu știu, un astfel de stâlp poate fi montat doar pe locurile proprietate privată, nu și pe cele închiriate de la primărie.

De exemplu, Primăria Sectorului 3 din București precizează, în „Regulamentul privind licitația-atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3”, că este interzisă amplasare de dispozitive de menținere liberă a locului de parcare, dar și de indicatoare, marcaje sau înscrisuri care să sugereze sau să indice rezervarea locului de parcare.

Citește și: Lidl 12-18 august: Produsele atractive din oferta săptămânii. Surpriza de la categoria „Auto”

Tot pentru posesorii de automobile, la Lidl va fi disponibilă o lampă de lucru cu LED-uri și acumulator, la prețul de 60 de lei. Dispozitivul, care are la un capăt magnet, se prinde de suprafețe metalice. Lampa oferă două trepte de intensitate a luminii și are acumulator cu capacitate de 2.200 mAh. În cutie vor fi incluse un dock pentru încărcare și un cablu USB.

Tot la secțiunea „Auto”, lanțul de supermarketuri va vinde diverse spray-uri Parkside pentru îngrijirea automobilelor, la prețul de 12 lei bucata, precum și un set de covorașe auto, care va costa 40 de lei.

Sursa: Lidl.ro

CITEȘTE ȘI:

Cum era promovată Dacia în anii ’70! Imagini incredibile

Kaufland 7 – 14 iulie: Produse interesante sau utile din oferta magazinelor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult