Kaufland 7 – 14 iulie: Produse interesante sau utile din oferta magazinelor

07.07.2021
Kaufland 7 - 14 iulie: Produse interesante sau utile din oferta magazinelor
Foto: Shutterstock

Lanțul de hypermarketuri Kaufland a publicat noul său catalog cu oferte, valabile în perioada 7 – 14 iulie. Vă prezentăm în continuare produsele care ne-au atras atenția.

O friteuză multifuncţională, cu putere de 2.000 W, costă 399,90 lei. Aparatul, marca Switch On, folosește aer cald și are un cuptor cu capacitate de 11 litri. Este disponibil și un coș cu capacitate de 3,5 litri. Dispozitivul include accesorii și oferă opt programe de gătire. Produsul beneficiază de garanție de 3 ani.

Kaufland vinde, tot acum, un aparat de sudură, marca Telefunken, la prețul de 249,90 lei. Cleștele are cablu cu lungime de 2 metri. În pachet sunt incluși electrozi, o perie și mască de sudură.

Interesant este furtunul pentru desfundat țevi. Acesta are lungime de 15 metri și suportă o presiune maximă de 180 bar. Dispozitivul poate fi folosit pentru desfundarea conductelor sau a jgheaburilor metalice.

În magazinele lanțului de retail se găsește, în această perioadă, o cutie pentru scule de tip troler. Aceasta are opt compartimente de depozitare și costă 129,90 de lei.

La Kaufland este disponibil, de asemenea, un acumulator (20 V, 2 Ah) pentru unelte fără fir My Project, la prețul de 75 de lei. Un încărcător pentru acesta este oferit la prețul promoțional de 30 de lei.

Sursa: Kaufland.ro

CITEȘTE ȘI:

Cel mai recent submarin al Chinei. De ce este în stare

Dedeman, 6 iulie: Promoțiile pe care le are compania în acest moment

Lidl, 5 – 11 iulie: Ofertele interesante din magazinele lanțului german

Urmărește Go4IT.ro pe Google News