Pasionații de mașini vor aprecia această unealtă electrică Parkside de la Lidl

08.08.2022
Pasionații de mașini vor aprecia această unealtă electrică Parkside de la Lidl

Lidl oferă, în săptămâna 8 – 14 august, o mulțime de scule și unelte electrice cu acumulator. Printre acestea se numără un dispozitiv care va fi apreciat de pasionații de automobile.

Lanțul german de retail vinde, începând de luni, o mașină de polișat cu baterie. Dispozitivul costă 199 de lei.

Utilizatorii pot schima turația – sunt disponibile șase trepte, de la 0 la 3.300 rotații pe minut. Diametrul discului folosit pentru polișat este de 25 de centimetri.

Dispozitivul nu este livrat cu baterie. Producătorul recomandă folosirea unui acumulator Parkside de 20 V (2Ah). O astfel de baterie este disponibilă la Lidl, împreună cu încărcătorul ei, la prețul de 149 de lei.

Citește și: Sculă electrică 3-în-1 necesară în orice casă, disponibilă la Lidl. Funcționează cu baterie

Mașina, modelul PPMA 20-Li A1, va beneficia de garanție timp de 3 ani.

Lidl
Mașina de polișat și acumulatorul, investiție de aproape 350 de lei.

Prețul mașinii de polișat Parkside este decent. La eMAG, un dispozitiv similar, marca Einhell, are prețul de 242 de lei.

Mașina fost disponibilă și pe alte piețe. Pe YouTube sunt disponibile clipuri video cu dispozitivul în acțiune. Un utilizator subliniază faptul că boneta pentru disc (calota textilă) nu are calitate foarte bună.

Un alt youtuber recomandă dispozitivul, dar subliniază faptul că rezultatele și performanțele produsului sunt influențate de calitatea pastei folosite pentru polișat.

Foto: Lidl.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult